Online Marketing Stage Spanje of Werken op Afstand MBO, HBO en WO Stages

Stagiaires Gezocht

Stagiaires gezocht voor online marketing stage in Malaga, Spanje of werken op afstand, unieke kans!


“Werken in een uitdagende afwisselende organisatie”

Bedrijfsgegevens:

Naam organisatie : Simple Seo
Internetadres : www.simpleseo.nl
Adres kantoor Nederland : Joop Geesinkweg 901
Postcode/Plaats : 1114 AB Amsterdam
Telefoonnummer : 020-5616036
Contactpersoon : Dhr: Wouter van Nierop
Functie : Algemeen Directeur
E-mail adres : info@simpleseo.nl
Soort stageplaatsen: Zowel meeloopstages als afstudeerstages

Vereisten:

 • Bij voorkeur MBO, HBO of WO opleiding (mits de WO student mag meewerken binnen het bedrijf) in de richting van Online Marketing, Webdesign, Programmeren, Grafische Vormgeving, Content Management / Vertalen.
 • Beschikbaar voor 5 dagen in de week, 7 uur per dag
 • Beheerst Engelse taal in spraak en geschrift
 • Kennis van of ervaring met SEO en linkbuilding
 • Tekstueel sterk

Prés:

 • Praktijkervaring SEO en linkbuilding
 • Ervaring met SEA (Adwords)
 • Ervaring als webmaster
 • Ervaring met email marketing
 • Ervaring met social media marketing
 • Ervaring als grafisch ontwerper

Niveau : MBO, HBO of WO
Studierichting(en) : Webdesign | (Internet) Marketing | Vertalen/Copywriten
Stageperiode : 5 / 6 maanden
Stagevergoeding : beloning bij goede prestaties
Startdatum : Doorlopend, we zijn altijd op zoek naar nieuw talent
Soort stage : Meeloopstage of afstudeerstage
Waar? : Malaga, Spanje of werken op afstand eventueel met kantoorplek bij jou in de buurt
Rijbewijs nodig? : Nee

Wie is Simple Seo?

Simple Seo is een zoekmachine optimalisatie bureau uit Amsterdam dat is opgericht in 2010 en een voortvloeiing is uit webdesign bedrijf Styling Designs. Momenteel is eigenaar Wouter van Nierop bezig aantal hele leuke online marketing projecten die verder moeten worden uitgewerkt. Stagiaires die bij ons aan de slag gaan komen terecht in een werkomgeving waar ontzettend veel gebeurd en enorm veel vrijheid is voor eigen invullingen binnen de kaders van de projectomschrijvingen. De ontwikkelingen op het internet gaan erg hard en elke dag komen er nieuwe tools, services en ideeen op de markt en worden nieuwe strategien vorm gegeven en wij geven jou de kans om bovenop deze nieuwe ontwikkelingen te zitten. In de volgende punten vinden jullie de korte omschrijving van de stage plekken die we aanbieden:

1) Internet Marketing Consultant (SEO, Linkbuilding)

De IM consultants zullen Simple Seo bijstaan met de SEO, SEA en Linkbuilding voor onze clientele. Je zult gaan leren hoe je websites hoger in Google krijgt door middel van kwalitatieve zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en algemene online website promotie. Je zult tevens leren hoe je de klanten kunt adviseren over de beste te volgen internet marketing strategie en ze de bijbehorende services aan te bieden en verlenen.

2) Content Manager & Webredacteur

Heb jij affiniteit met het schrijven van teksten, slagzinnen en samenvattende teksten dan is dit wellicht de specialisatie voor jou. Als copywriter ben je verantwoordelijk voor het schrijven van productteksten die pakkend en informatief zijn. Als webredacteur zorg je ervoor dat de informatie die verschijnt op onze websites kloppend is en geschreven is in correct Nederlands. De stagiares zullen de verschillende soorten content marketing activiteiten op zich gaan opnemen. Tevens zul je leren hoe er effectief een content marketing campagnes wordt uitgevoerd voor verschillende klanten met onder andere guest blogging.

3)PHP/Wordpress Programmeur

De programmeur binnen Simple Seo zal zich bezig houden met het creeren van unieke software ontwikkeling met een aantal in-house tools van Simple Seo en met het opzetten en onderhouden van websites. Ervaring met WordPress is een pré.

4) Affiliate Marketing Consultant

Je zult leren hoe je niches kunt vinden en hiervoor snel affiliate sites voor kunt opzetten. Tevens zul je leren hoe je de beste affiliate producten kunt uitzoeken en hoe je een effectieve strategie opzet om alle affiliate werkzaamheden bij te houden. Daarnaast zul je voor onze eigen online producten een affiliate marketing strategie gaan opzetten, relaties aangaan met affiliate promotie partners en sales funnels opzetten met nieuwsbrief opt-in, eenmalige aanbiedingen en squeeze pages.

5) SEA Marketing Consultant (Adwords, CPC, CPA)

Heb jij ervaring met online adverteren of wil je hierin een ster worden? Reageer dan op de stage vacature SEA Consultant (Search Engine Advertising) en wordt onze Adwords, Facebook en Linkedin adverteren specialist.

6) Webinar Promotion Manager

Simple Seo heeft een uitgebreide handleiding om de stagiar te leren hoe ze een succesvolle webinar promotion campaign kan runnen. Ben je goed in het presenteren van verschillende projecten en vind je het leuk om op de voorgrond te staan van doorbrekende projecten, waar je jezelf continue in ontwikkeld? Dan is dit wellicht wel een functie voor jou.

7) Social Media Marketing Consultant

Als SMM consultant zul je je richten op alle social media activiteiten voor al onze clientéle. Per Social Media Campagne zul je je voornamelijk bezig gaan houden met het opzetten van de social media kanalen en deze gaan beheren. Hierbij moet je denken aan Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest en LinkedIn pagina´s en het monitoren van de online reputatie van de klanten bij deze kanalen en de review sites.

8) Mobile Marketing Specialist & Mobile Webdesigner

Deze stagair zal zich gaan bezig houden met het (laten) ontwikkelen en verkopen van mobile website designs en het (laten) ontwikkelen van mobiele applicaties.

9) Google Mijn Bedrijf (vroeger Google Places of Google local) SEO Specialist

De Google Mijn Bedrijf SEO Specialist zal zich gaan richten op het laten ranken van de lokale bedrijven pagina´s van de klanten op hun Google + profiel. Hiervoor zul je onder andere linkbuilding verrichte gericht op lokale business listings en zorgen dat de on-page optimalisatie goed gericht is op lokale rankings factoren. Daarnaast zal je een strategie opzetten om het aantal en de kwaliteit van de reviews te verbeteren.

10) (Info)graphic design service resellen, walk in video´s en bedrijfsfilmpjes maken

Houd jij van het maken van aantrekkelijke designs die verkopen? Wellicht is de stage als designer dan wel wat voor jou. Als designer help je onze programmeurs mee continue onze webshops te verbeteren, zo kan het gebruik van een andere kleur of het net anders neerzetten van informatie vaak al leiden tot een verbetering in onze conversie ratios.

11) RA/AA Accountant

De accountant zal de boekhouding effectief bijhouden en zorgen dat er inzicht is in de inkomsten en uitgaven. Ook zal de accountant stagiair de eindbalans opmaken en de BTW aangifte doen. Ook zal er worden gekeken naar hoe een mogelijke holding & B.V. structuur kan worden opgezet en zal de stagiair aanbevelingen doen voor een plan van aanpak.

Welke kansen heb jij bij Simple Seo

Aangezien we een jong bedrijf zijn en je op afstand kunt werken zul je veel vrijheid hebben om van jouw taak een succes te maken, heb je een grote kans op een vaste baan of freelance werk bij het succesvol afronden van je opdracht. Wij zijn tevens heel flexibel en geven de kans om te werken waar je je zelf het pretigste voelt. Dat kan dus overal ter wereld zijn. Bij ons ben je volwaardig medewerker en bepaal je zelf je eigen succes wat jouw werkdagen erg afwisselend en spannend maakt. Je zult dus niet de stagiair zijn die alle vervelende klusjes mag opknappen en weinig authoriteit heeft maar eerder een onmisbare schakel binnen het bedrijf.

Voordelen van stage lopen in Spanje, Malaga of werken op afstand

Naast de te werken op afstand bieden we ook de optie om stage te gaan lopen in Malaga, Spanje. Malaga is een zeer mooie stad met een rijke historie en ook de geboorteplaats van Picasso. Je vind er strand, leuke uitgaansgelegenheden, een rijke muziekcultuur, geweldige tapas en vele leuke steden in de buurt (Granada, Almeria, Nerja, Cordoba, Sevilla etc.). Oftwel genoeg te doen in je vrije tijd maar laat dit niet teveel afleiden van je opdrachten want je zult productief moeten zijn om je stage succesvol af te ronden. Ook het klimaat is heel aangenaam in Malaga met 320 zondagen per jaar en een temperatuur die zelfs in de winter nog aangenaam is. Een ander bijkomend voordeel is dat Malaga erg economisch is. Zo betaal je voor je kamer rond de €200,- en voor je drankje gemiddeld €1,50. Ook de vluchten zijn erg goedkoop. Zo vlieg je met Vueling en Transavia vanaf Amsterdam of met Ryanair vanaf Eindhoven of Maastricht al voor ongeveer €40,- naar Malaga. Bij aankomst in Malaga zullen hebben wij voor jou al een aantal huisvestingsopties zodat je snel je eigen ruimte waar je je kunt installeren en thuis zult voelen.

Enkele foto´s van Malaga:

En enkele video presentaties:

Voordelen van stage lopen in het buitenland

Een stage buitenland HBO, MBO of WO is een goede manier om kennis te maken met een nieuwe cultuur, leefomgeving en plaatselijke leefgewoonte. Het volgen van een buitenland stage  goed op je CV aangezien bedrijven met een toenemende internationale samenwerking te maken krijgen waardoor werkgevers steeds vaker kijken naar internationale werk- en/of studie ervaring. Een stage in Spanje voltooien zal ook betekenen dat je een beetje Spaans gaat leren. Je zult toch je boodschappen gaan doen in aanraking komen met de Spaanse taal tijdens het uitgaan e.d. Je bent natuurlijk helemaal vrij om ervoor te kiezen om in je vrije tijd je Spaans een beetje bij te spijkeren. Er zijn genoeg mensen die hier Spaanse les geven voor studentenprijzen en tevens kun je tegenwoordig gratis cursussen (Podcasts of Youtube) en mobiele applicaties downloaden waarmee je snel de basis te pakken kunt krijgen. Stage lopen in het Spanje betekend ook dat je een andere manier van leven zult beleven aangezien hier niet de 9 tot 5 cultuur heerst die in Nederland gangbaar is. Men begint hier meestal iets later, hebben langer pauze en stoppen dan ook later dan in Nederland, zo rond 8 a 9 uur. Zo is de stelling dat zolang men zijn uren maar maakt het niet erg is wanneer iemand bijvoorbeeld iets later begint.

Hoe zal een gemiddelde werkdag eruit zien?

Door de enorme varieteit aan werkzaamheden zal elke dag erg verassend en uitdagend zijn en zul je erg veel resultaat zien van je eigen inzet en kun je ook zelf ideeen aandragen. Je zult een aantal opdrachten krijgen en deze zelfstandig in je eigen tijd mogen afwerken. Elke dag rapporteer je wat je gedaan hebt en verantwoord je je uren. Elke dag rekenen we 7 uur werk ipv 8 bij alle andere aanbieders van stageplekken. Zo heb je genoeg vrije tijd om ook nog te genieten. Ben je geinteresseert in de Online Marketing Stage buitenland (Malaga, Spanje) bij Simple Seo? Wij accepteren zowel MBO, HBO als WO studenten zolang de WO student mag meewerken en niet vastzit aan het schrijven van alleen een rapport. Moet je wel een rapport schrijven voor je opleiding dan geven wij hier maximaal 2 uur per dag voor enje zult elke week moeten rapporteren wat je aan je verslag hebt gedaan zodat je niet op het laatst ineens nog een berg werk moet verzetten en je niet meer aan je gewone werk toekomt. Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet! Klik op de solliciteer button en vul aldaar je contactgevens in en geef aan wanneer je beschikbaar bent voor een sollicitatiegesprek.

Solliciteer op de stage vacature online marketing stage buitenland

Wanneer je deze stage wilt delen met studenten die tussen je Facebook vrienden staan dan klik je op de onderstaande Like en Share buttons, alvast bedankt hiervoor.

Sharing is Sexy!

Deel deze stageopdracht met je vrienden op Facebook!

Enkele zoektermen die wij belangrijk vinden en waarop deze stage in het buitenland te vinden is in Google:

 • stage buitenland
 • stage marketing
 • marketing stage
 • afstudeerstage marketing
 • online marketing stage
 • stage in Spanje
 • stage spanje
 • stage buitenland mbo
 • stage buitenland hbo
 • afstudeerstage buitenland
 • marketingstage
 • stage lopen in het buitenland mbo
 • stageplek buitenland
 • seo stage
 • marketing stage buitenland
 • stage Malaga
 • Malaga stage
 • online marketing stages
 • stages spanje
 • stage seo
 • seo stages

 

Comments are closed.