Simple Seo Stappenplan
Simple Seo heeft een uniek en eenvoudig te begrijpen stappenplan ontwikkeld waarmee we de websites van onze klanten eenvoudig mee bovenaan in Google krijgen.

Uw persoonlijke Seo expert kan met dit seo stappenplan tegen schappelijke kosten een uitstekend resultaat behalen. U zult veel nieuwe gerichte bezoekers krijgen en uw klantenkring snel kunnen uitbreiden.

7 Simpele SEO Stappen:

  1. Zoekwoorden onderzoek; Zoekwoorden onderzoek is de absolute basis van zoekmachineoptimalisatie. Alle zoekwoorden waarmee we de meeste gerichte bezoekers naar uw site kunnen gegenereerd zullen intensief worden gebruikt in het gehele zoekmachineoptimalisatie proces.
  2. Installeren en analyseren van webstatistieken; Door Google Analytics te installeren en te integreren in onze zoekwoorden positie checks (zie stap 3) kunnen we zien of de behaalde rankings tesamen met het beloofde bezoek van de Google Adwords Keyword Tool daadwerkelijk het beloofde aantal bezoekers binnen brengt en of er misschien niet een ander zoekwoord is dat meer bezoek binnen  brengt en waarop we ons dus eigenlijk op moeten focussen aangezien we hiermee meer resultaat gaan behalen. Dit kan het geval zijn als er weinig concurrentie is of als de concurrerende pagina’s van lage kwaliteit zijn en slecht geoptimaliseerd zijn. Daarnaast kunnen we zien of de zoekmachines het thema van de website begrijpen door te kijken welke zoekwoorden het meeste verkeer opleveren en welke pagina’s daarbij horen. Slecht presterende pagina’s worden verbeterd en er kunnen ideeën naar boven komen voor het aanmaken van nieuwe pagina’s om op belangrijke zoekwoorden te gaan ranken. Daarnaast kunnen we met GetClicky (Real time visuele heatmap statistieken) landingspagina tests analyseren en zien of bezoekers zich gedragen zoals we willen dat ze zich moeten gedragen. Klikken ze op de juiste buttons of wordt hun aandacht ergens anders op gericht? Welke pagina’s hebben een hoog uitstap percentage? Etc. Vaak kunnen kleine aanpassingen zorgen voor aanzienlijke conversie stijgingen.
  3. Zoekwoorden positie analyse; We kijken naar de huidige positie van alle ontdekte zoekwoorden uit het zoekwoorden onderzoek en zoekwoorden waarmee uw website momenteel wordt gevonden in de zoekmachines. Deze laatste zoekwoorden halen we uit het statistieken programma van uw website. Zo kunnen we goed de sterke en zwakke punten van uw website bepalen. Het is belangrijk dat uw gevonden wordt op zoekwoorden die relevant zijn voor uw site. Als dit niet het geval is dan is dit dus een indicatie dat de zoekmachines niet goed weten waar uw site over gaat. Tevens kan er op zoekwoorden waarmee u al in de zoekresultaten voorkomt gemakkelijker een nog beter resultaat worden behaald.
  4. Seo concurrenten analyse; We bekijken hoe uw grootse concurrenten hun webpagina’s hebben geoptimaliseerd en wat hun linkbuilding strategie is. Met het top linkbuilding opties rapport uit stap 5 komen we er grotendeels achter hoe sterk die links zijn. Sterkere links zijn over het algemeen moeilijker te verkrijgen. Nu zullen we erachter komen hoeveel werk er moet worden verricht om een sterker link profiel te verkrijgen.
  5. Top linkbuilding opties rapport; Dit is voor mensen die zelf willen gaan linkbuilden. In ons aangeleverde rapport staan de beste link opties en dus web pagina’s waar er een link kan worden bemachtigd naar uw site. We hebben een linkbuilding handleiding die u kunt krijgen bij uw bestelling wanneer u de links zelf wilt aanmaken. Wanneer de links goed worden aangemaakt kan de site snel gaan stijgen in de zoekresultaten en zelf in korte tijd top posities behalen wanneer de concurrentie laag is.
  6. Webpagina optimalisatie; Door het strategisch plaatsen van zoekwoorden worden uw webpagina’s geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Hierbij houden wij rekening met schrijven van teksten die aanzetten tot conversie. Waar nodig optimaliseren we plaatjes, code en laadtijd van uw pagina’s en verbeteren zo de kwaliteit van de pagina’s in korte tijd.
  7. Linkbuilding service; We zullen relevante webpagina’s naar relevante pagina’s van uw webpagina’s laten linken. Dit wordt ook wel “deep linking” genoemd. Onze linkbuilders zijn echte experts in hun vak en weten precies wat waardevolle links zijn en hoe deze snel aan te maken. Tevens weten zij precies hoe ze een gebalanceerd en natuurlijk linkprofiel moeten verkrijgen zonder gestraft te worden voor over-optimalisatie.

We bieden naast ons seo stappenplan ook seo diensten aan zoals het schrijven van seo teksten voor webpagina’s, persberichten, artikels, advertenties et cetera. Daarnaast beheert onze Adwords specialist de Adwords campagnes voor het genereren van gerichte bezoekers via het advertentienetwerk van Google.

Zoals u kunt zien wordt onze Seo Service op een redelijk eenvoudige en begrijpelijke manier uitgevoerd. Wij concentreren ons op zaken waarmee we in korte tijd een goed resultaat mee kunnen behalen. Wij hechten er veel waarde aan om u goed te begeleiding en adviseren gedurende het uitvoeren van de Seo Service. Uw persoonlijke zoekmachine optimalisatie expert zal u op een eenvoudige manier bekend maken met Seo en u Stap voor Stap begeleiden. Wij adviseren in eerste instantie in eenvoudige taal wat ons advies is voor de te volgen zoekmachine optimalisatie strategie, en zullen pas handelen wanneer de strategie door u is goedgekeurd. Daarnaast zit u bij ons niet vast aan een contract. Wij zorgen er namelijk voor dat u tevreden bent met de resultaten en dan zult u vanzelf verder met ons alle zoekmachine optimalisatie stappen willen doorlopen.

Neem vandaag nog contact op met Simple Seo en laat uw website optimaliseren zodat ook uw website hoger in Google komt.