Voor de meeste bedrijven is hun website het belangrijkste middel om nieuwe klanten aan te trekken, meer omzet en naamsbekendheid te genereren. Het is belangrijk op zijn minst de basis zoekmachine optimalisatie goed in orde te hebben, een strategie uit te stippelen en focus te hebben op de inspanningen en zoekwoorden die het meest en snelste rendement op gaan leveren. Door deze strategie en focus te continueren zult u maximaal rendement behalen uit de online marketing inspanningen en uw site. Onze gratis SEO scan biedt u een onafhankelijke, kritische blik op de sterke en zwakke punten van uw huidige SEO-strategie. We kunnen eenvoudig kritieke zwakke punten bloot leggen en aan uw rapporteren. Uiteraard komt dit SEO-consult met gepaste oplossingen om van de zwakke punten sterke punten te maken waarmee u de concurrentie kunt verslaan in de zoekmachines.

Wat is inbegrepen in de gratis SEO Quickscan?

Zaken die aan bod zullen komen in de SEO scan zijn o.a.:

 • On-page SEO-optimalisatie factoren zoals uw huidige web pagina-optimalisatie strategie en zaken waarmee we de conversieoptimalisatie kunnen verbeteren.
 • Off-page SEO-optimalisatie factoren zoals uw huidige linkbuilding strategie en de gezondheid van uw link profiel te opzichte van enkele top concurrenten.
 • Gratis tips en aanbevelingen die u zelf kunt implementeren of kunt uitbesteden aan 1 van onze specialisten.

Door bovenstaande formulier in te vullen komt u binnen 24 uur te weten hoe uw site ervoor staat en hoe het rendement kan worden verbeterd. De waarde van de SEO-quickscan ligt tussen de € 300,- en € 500,-. Wij behouden het recht om sommige aanvragen niet te voorzien van deze gratis dienst wanneer wij van mening zijn dat de site niet genoeg commerciële potentie heeft of zich in een niche bevind waar wij geen zaken mee kunnen of mogen doen ivm non disclosure overeenkomsten. Bedrijven die zeer zeker een gratis SEO scan zullen ontvangen zijn de bedrijven die opereren in interessante commerciële niches, dit kan zowel lokaal als landelijk zijn. De SEO scan geeft een goed beeld van de factoren die Google belangrijk vindt en beloond met goede posities in de zoekmachine van Google.

Gratis SEO Scan Aanvragen

  gratis-seo-scan-aanvragen

  Uw Website

  Belangrijkste Keyword

  Uw Naam

  Email

  Telefoon / WhatsApp

  Druk op "Verzenden" en klik daarna op de link van de bevestiging in uw inbox. U krijgt daarna van ons de gratis SEO Scan opgestuurd met aanbevelingen en informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft!

  Wat te doen met de aanbevelingen uit de SEO Analyse?

  U kunt enkele aanbevelingen zelf implementeren op uw site of SEO uitbesteden aan onze efficiënte en resultaat gerichte experts. De top positie in Google voor top zoekwoorden met hoge concurrentie zijn alleen weggelegd voor websites die een duidelijke visie en SEO-strategie hebben ontwikkeld en de strategie met regelmaat implementeren, evalueren en bijsturen. Vraag vandaag nog onze gratis SEO-analyse aan door het formulier in te vullen bovenaan deze pagina.