Trends

Trends Domeinen en Internet Gebruik in Nederland

TrendsDe ontwikkelingen op het internet gaan erg snel. Zo zorgen sociale media, de smart phone, mobiel betalen en sneller internet voor ongekende nieuwe mogelijkheden. Hoe we hiermee omgaan en wat voor invloed deze ontwikkelingen hebben op ons dagelijks leven is natuurlijk een interessant discussiepunt.

Globale Domeinenmarkt Groeit Enorm

Dat sommige niet veelzeggende domeinen voor enorme bedrage worden verkocht geeft maar weer eens aan hoe groot de domeinen business werkelijk is. In onderstaande video kun je zien dat de groei er nog lang niet uit is.

Infographic Domeinen Markt

Vevida heeft een infographic ontworpen met de belangrijkste trends en cijfers internetgebruik in worden weergegeven. De infographic is ontwikkeld naar aanleiding van het onderzoek “ Trends in internetgebruik” dat Heliview Research & Consultancy in opdracht van SIDN heeft uitgevoerd. Het onderzoek gaf een aantal interessante uitkomsten, die gedeeld worden in de infographic.

Laat in de comments weten wat voor veranderingen u merkt in het dagelijks leven door de snelle technologische veranderingen.

vevida infographic domeinnamen en internet tremnds

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties