• Wanneer u kiest voor onze SEO service profiteert u van een ongekende opgebouwde promotiekracht. Wij publiceren uw site op sterke algemene nieuwssites waar we uw persbericht in een gerelateerde categorie kunnen plaatsen alsmede op gerichte niche sites die voor goede resultaten zorgen omdat de relevantie waarde hoger is. Uw link komt niet in een link netwerk te staan, maar op afzonderlijke sites die niet met elkaar in verband staan en een eigen link profiel en “Domain Authority” hebben opgebouwd. Hiermee zijn wij uniek in Nederland en onderscheiden wij ons van de concurrentie.
  • Geen verplichte maandelijkse kosten. Ondanks dat zoekmachine optimalisatie een continu proces is zijn de belangrijkste SEO stappen eenmalig. Wij bevelen wel aan om on-page SEO en linkbuilding maandelijks te herhalen. Ook is het verstandig om ons maandelijks de on-page SEO-verbeteringen en de Googleranking te laten rapporteren, zodat u kunt zien of de SEO-diensten leiden tot de gewenste resultaten. De Googleranking resultaten tezamen met ons uitgebreide zoekwoordenonderzoek laten ons zien op welke andere zoekwoorden we ook goed kunnen gaan scoren en waarvoor we wellicht nieuwe landingspagina´s of blog artikel pagina´s voor moeten aanmaken en optimaliseren. De basis setup is eenmalig en de resultaten blijven lang doorwerken. Tevens wordt hiermee de strategie uitgezet die nodig is voor alle verdere stappen in het seo proces. Met onze stap-voor-stap-benadering bent u veel voordeliger uit en loopt u veel minder risico dan bij bedrijven die u per se willen binden aan een SEO-abonnement.
  • Bij kunt u precies bestellen wat u nodig heeft. Heeft u webpagina een beetje aandacht nodig dan bestelt u webpagina-optimalisatie. Heeft u extra verkeer naar uw site nodig en een hogere ranking? Dan bestelt u een aantal waardevolle links. Kunt u zelf links aanmaken naar uw site? Bestel dan een lijst met de meest waardevolle link opties gesorteerd op link waarde. Met onze aanpak zult u uw website snel zien stijgen in de zoekresultaten. Met een ranking rapport kunt u gelijk zien hoe u ervoor staat.
  • U betaalt niet per zoekwoord zoals bij sommige bedrijven. Door onze optimalisatie strategie zult u ook hoge rankings krijgen voor gerelateerde zoekwoorden zoals u kunt zien in onze seo resultaten. We krijgen dit voor elkaar omdat wij semantische content schrijven voor uw webpagina’s. Na zoekwoordenonderzoek kunnen wij gerelateerde zoekwoorden strategisch verwerken in de content van de webpagina die u wilt laten optimaliseren. De zoekmachines houden hiervan omdat zij zo beter in staat zijn het thema van de site te bepalen. U zult dan beloond worden met goede score in de zoekmachines op veel gerelateerde zoekwoorden.
  • Heldere rapportages; U ontvangt duidelijke seo rapportages met eenvoudige uitleg, samenvatting en aanbevelingen. De rapporten laten precies zien waar de fouten in uw on-page seo zich bevinden en wat er verbeterd moet worden aan uw backlink profiel. Wij houden van een no no-nonsense en begrijpelijke aanpak voor iedereen, “We keep Seo Simple!”

Conclusie: Kies Voor De SEO Service Van Simple SEO!

Kies voor onze SEO service en vraag hier direct een gratis SEO offerte aan!