easy-wp-seo-review

Easy WP Seo Review Versie 1.9, Web Pagina Optimalisatie op SteroidenEasy WP Seo Review Version 1.9, Web Page Optimisation on Steroids

Easy-WP-SEOProfessionele SEO voor je WordPress site was nog nooit zo eenvoudig met Easy WP SEO.

Wie met zijn website op wil vallen in de internetjungle moet aandacht besteden aan Search Engine Optimalisatie. Dat was vaak niet zo eenvoudig, maar de nieuwe versie van de Easy WP SEO plugin stelt je in staat gemakkelijk professionele SEO toe te passen.

De Easy WP Seo plugin doet precies wat hij belooft: hij maakt zoekmachine optimalisatie eenvoudig. De plugin biedt je voortdurend een checklist met eenvoudig te implementeren aanpassingen aan je site. Dat doet hij zowel voor de site als geheel als voor individuele pagina’s en posts.

easy-wp-seo-reviewUnieke feature: Reverse engineering

De nieuwe versie van de plugin kijkt welke SEO principes de sites toepassen die het hoogste scoren in Google. Op basis van die informatie helpt hij je stap voor stap om met ieder gewenst keyword boven je concurrenten te ranken.

De plugin helpt je de sites van je concurrenten te monitoren en suggereert semantisch verwante keywords. Daarmee kun je je content relevanter maken en je ranking verbeteren voor een breder domein aan keywords.

Altijd up to date met de laatste seo ontwikkelingen

Door voortdurend succesvolle sites te monitoren geeft de plugin altijd up to date handreikingen om je SEO te verbeteren.

De Easy WP Seo plugin waarschuwt je bij elke update van Google’s algoritme. Zo voorkom je een slechtere ranking omdat je site niet meer aan Google’s criteria voldoet.

Meer bezoekers, meer click throughs

Easy WP Seo maakt het mogelijk om automatisch én handmatig rich snippets, Open Graph, Twitter Card en Dublin Core Markup toe te voegen aan iedere pagina en post. Dankzij de unieke functie die je site vergelijkt met de concurrentie en je exact vertelt welke markup je nodig hebt om de concurrentie te outranken laat je de bezoekersaantallen van je site groeien. Door gebruik te maken van de juiste markup trek je makkelijker de aandacht van de bezoekers die jij wilt targeten.

Integratie met content-bronnen

Waardevolle en rijke content is cruciaal in het huidige SEO landschap. De Easy WP Seo plugin steld je in staat om content van 14 verschillende content-curation bronnen te integreren, waaronder Facebook, Youtube, Flickr en Google News.

De plugin helpt je om op basis van hoogwaardige en voor je website relevante content uit verschillende bronnen nieuwe waardevolle content te maken. Dat versterkt je ranking in de zoekmachines en houdt bezoekers langer op je website.

Social Media

De Easy WP Seo plugin vergelijkt de social media signalen van jouw posts en pagina’s met die van je concurrenten die het hoogst scoren in de zoekmachines. Zo zie je onmiddelijk hoeveel likes en Google+ shares je nodig hebt om boven je concurrenten uit te komen.

Neem een voorsprong op de concurrentie

De nieuwe Easy WP Seo plugin maakt professionele SEO eenvoudiger dan ooit. Bij Simple Seo zijn we in bezit van de developer’s license waardoor we voordelig de plugin kunnen installeren op uw site en u op weg kunnen helpen met alle features van de plugin. Uiteraard kunnen we ook al het werk uit handen nemen en al uw pagina´s seo optimaliseren volgens de beste strategie. Een goede kans om een voorsprong te nemen op uw concurrentie.

Easy WP SEO 1.9 Introductie video

LSI keywords invoegen:

easy-wp-seo-pick-lsi-keywords

Upload de plugin met ftp:

Upload de plugin zonder gebruik van ftp.

Vul serienummer en email in om je wp seo licensie te bevestigen

Bronnen:

Nieuwe verbeterde versie EasyWPseo 1.9

Download de Easy WP SEO user guide 

Support: support@easywpseo.com

Laat uw website on-page seo optimaliseren, vraag een offerte aan!

 

Geef een reactie