website silo structuur mbv Wordpress plugin

SEO Silo Structure Is Nodig Voor Websites Met Hoge Concurrentie!

website silo structuur mbv WordPress plugin
Website silo structuur op laten zetten mbv een WordPress plugin

Met de Simple Seo silo structuur strategie wordt uw website optimaal geoptimaliseerd in de juiste piramide vorm en met de juiste cross pagina´s en blog artikelen interlinking structuur. Op deze manier weet Google optimaal waar uw site over gaat en wordt de interne linkwaarde (link juice) optimaal benut en doorgespeeld naar de juiste gerelateerde pagina´s. Het opzetten van een dergelijke structuur gaat echt zijn vruchten afwerpen wanneer u in een niche verkeerd waarbij er veel (long tail) zoekwoorden te targeten zijn en deze zoekwoorden goed in categorieën te verdelen zijn.

Het effect van een goede silo structuur op uw website zal ervoor zorgen dat u voor alle belangrijke zoekwoorden optimaal gaat ranken in de zoekresultaten omdat Google en andere zoekmachine weten dat uw website superrelevant is en complete informatie biedt op een logisch gestructureerde manier. Uw website valt dan eerder in de authority categorie en wanneer dat gebeurd dan gebeurd de magie en dat is dat al uw artikelen velen malen makkelijk gaan ranken in Google. Het behalen van top posities in Google wordt hiermee een stuk eenvoudig en u kunt uw concurrentie het nakijken geven. Om de silo structuur op te kunnen zetten werken hiervoor met een speciale WordPress plugin.

Moet u nu hiervoor uw site overzetten naar WordPress?

Idealistisch wordt de silo strcutuur natuurlijk van tevoren bepaald voordat men een website opzet. Achteraf kan de silo strcutuur ook nog worden uitgevoerd oo wanneer u geen WordPress site heeft. Wij kunnen de silo structuur opzetten op een WordPress installatie in een subfolder van uw site (b.v. www.uwsite.nl/silo). Op deze manier behoud u uw huidige site. Er zullen daarna veel leads gaan binnenkomen via de silo structuur pagina´s aangezien deze hoog gaan ranken in Google. Deze WordPress installatie kunnen we vormgeven in de huisstijl van uw huidige site zodat uw bezoekers niks tot weinig merken van een aparte CMS installatie. Via een offerte aanvraag formulier kunnen de leads die binnenkomen direct contact met u opnemen en offerte aanvragen doen.

Welke plugin gebruiken jullie hiervoor?

Wij hebben voor de silo structuur een in-house ontwikkelde plugin die wij gebruiken en onderhouden. Deze plugin is niet op de markt verkrijgbaar en wordt dus uniek gebruikt alleen voor onze klanten.

Voor meer informatie over het opzetten van een silo structuur voor uw site neemt u contact op via contactformulier.

Vergelijkbare berichten

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties