local-linkbuilding

Waarom Lokale Linkbuilding Belangrijk Is Voor Geo Targeting

Waarom lokale linkbuilding? Lokale linkbuilding is een optie die vaak onderbenut blijft bij het starten van een internationale linkbuilding campagne. Het belang van lokale vindbaarheid en promotie is toegenomen sinds de laatste Google’s Pigeon algoritme-update. Google blijft haar algoritme updaten om voor de gebruiker het beste zoekresultaat te kunnen weergeven. Zij onderzoeken daarbij de relevantie van links en devaluatie de links die niet relevant zijn. Lokale linkbuilding werken goed voor local seo omdat dit soort links gericht zijn op een geografisch gebied.

local seo

Lokaal gerichte SEO inspanningen, wanneer het goed gedaan, kan een lokaal bedrijf tweeledig voordeel. Eerste, lokale SEO helpt door te helpen uw bedrijf rang hoger in Google’s SERPS, rijden organisch verkeer naar uw website; en ten tweede, het assistenten bij het vaststellen van de invloed, gezag en vertrouwen binnen uw lokale gemeenschap, die is van onschatbare waarde bij het opstellen van nieuwe klanten en verleidelijke klanten terug naar uw site en uw storefront. Hier hoop ik een paar strategieën voor community building, die zich goed leent voor SEO doeleinden te schetsen.

Lokale Directories en Bedrijvengidsen

Als een klein bedrijf, bij het begin van een lokale SEO-campagne, het eerste wat je moet concentreren op lokale NAP lijsten en review sites. Dit is een geweldige en eenvoudige manier om de blootstelling met een geo-gerichte publiek te krijgen. Uw lokale Kamer van Koophandel, lokale kranten, gele pagina’s, en stad en provincie directories zijn een geweldige plek om te beginnen.

Zodra u de basisprincipes uit de weg, het vinden van een beïnvloeder in uw gemeenschap is die goed klassement in de lokale SERPS en gebruik een backlink rapportage tool om andere mappen zij zijn genoteerd op vinden. Dit stelt u in staat om te zien welke mappen zijn de meeste invloed op de lokale zoekresultaten. Directory Criticus is een andere grote bron om te gebruiken tijdens een lokale campagne, omdat het stelt u in staat om aanbiedingen van verschillende categorieën, zoals betaalde, gratis, Pagerank, etc. sorteren

Als u uw gegevens aan niet-gelokaliseerde directories, bent het indienen van gelokaliseerde anchor tekst toe te voegen is gunstig, omdat het extra geo-gerichte anchor tekst voor zoekmachines te kruipen voegt. Als u een advocatenkantoor in handen en je proberen een algemeen advocatenkantoor directory in te dienen, kan het best zijn om “Boise Law Firm” te zetten om zo geo-specifieke verkeer aan te trekken.
Content Generation

Zoals bij elke website, je wilt zijn die inhoud dat een potentiële plaats kijker wil zien of weten. Voor een klein bedrijf, moet je op zoek naar vragen die de gemeenschap u een deel van zou kunnen vragen zijn te beantwoorden.

Wat informatie kunt u bepalen dat niemand anders in de gemeenschap is het aanbieden?

 • Wat is belangrijk voor uw gemeenschap?
 • Wat kan uw plaats doen om te helpen versterken een gevoel van gemeenschap?
 • Welke lokale evenementen kunt u bevorderen op uw website?
 • Welke nieuwe bedrijven hebben geopend in het gebied?
 • Wat zijn mensen in de gemeenschap het over?
 • Wat doen mensen in de gemeenschap vragen over hebben?

In het bovenstaande voorbeeld, een lokale koffieshop een pagina gemaakt waar ze een lijst van gebeurtenissen die zij hosten voor de gemeenschap. Dit is geweldig lokaal, koppelbaar inhoud. Mensen die deelnemen aan galerie openingen, of die van plan zijn op het bijwonen van een filmvoorstelling zijn zeer waarschijnlijk om een ​​link naar uw event pagina te posten op hun eigen websites of op social media, het genereren van nieuwe leads en bezoekers van de site.

Enkele andere opties kan onder meer het creëren van een kalender van lokale evenementen, een lokale gids voor restaurants, een lijst van toeristische attracties in de buurt van uw storefront, een lijst van lokale koppelingen of preferente leveranciers die uw bedrijf of website aan te vullen. Het houden van uw blog actief en interactie met uw gemeenschap op social media is ook belangrijk. Lokale campagnes zijn het meest succesvol als ze zich richten op de gebruiker intentie en voer verse, relevante inhoud.
Relaties op te bouwen en de Autoriteit

Zoals bij elke link building campagne, de pagina meer gezaghebbende link naar je, hoe beter. Een koppeling van wikipedia zal altijd meer waard dan een link van blog beste vriend van je dochter te zijn, toch? Van een lokale SEO perspectief, moet je om uit te vinden van de meest gezaghebbende websites in uw gemeenschap en een manier vinden om met hen verbonden te worden. Je zou in staat zijn om de banden met beïnvloeders in de gemeenschap te benutten door te proberen een aantal van de volgende:

 • Bouwen van lokale partners
 • Sponsor uw plaatselijke sportclub
 • Host een benefietconcert
 • Sponsor de bibliotheek of een museum
 • Sponsor de plaatselijke dierenasiel
 • Gastheer evenementen voor de gemeenschap
 • Houd een fundraiser voor de lokale vrouwenorganisatie shelter
 • Sponsor een schoolexcursie of afdeling
 • Bieden een beurs aan de plaatselijke universiteit

Het sponsoren van evenementen in de lokale gemeenschap is een geweldige manier om gezag op te bouwen voor uw bedrijf en website, evenals nurture een gevoel van loyaliteit van uw bedrijf aan de gemeenschap. Treefort Music Festival, als een voorbeeld, is een vrij kleine lokale muziek festival met een grote mate van participatie van de gemeenschap en wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Omdat het festival is zo geliefd door leden van de gemeenschap, het maakt het gezaghebbend en invloedrijk. Vanwege dit, het verwerven van een link op hun pagina zal een soortgelijke autoriteit doorgeven aan uw site. Sites en organisaties als dit, zoals hierboven te zien, hebben meestal een pagina “Sponsors” waarop zij verwijzen naar alle betrokken bedrijven die het festival mogelijk te maken. Het bereiken van een link op een gesponsorde pagina als dit helpt, niet alleen voor SEO doeleinden, maar bewijst ook dat u geïnvesteerd in een organisatie die de gemeenschap vindt waardevol. Voor uw eigen site, bepalen welke festivals, bedrijven, hogescholen, of organisaties zijn de meest gezaghebbende in uw gemeenschap, en doe mee met hen. Uw click through rate zal u er dankbaar voor later.

Kortom, een ding in gedachten te houden bij de vaststelling van een lokale mentaliteit om linkbuilding, is dat voordat je links kunnen bouwen, moet je community op te bouwen. Je moet stimuleren en relaties met mensen in uw gemeenschap te behouden. Als eigenaar van een bedrijf, moet u een deel van de gemeenschap zijn om voor die resultaten te zien zijn in de SERP’s. Het verstrekken van middelen aan de gemeenschap, of door het sponsoren van evenementen, of het creëren van content strikt ten behoeve van de gebruiker creëert koppelbare inhoud op zich, en je zult de resultaten in community building later zien in uw link building inspanningen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties