WordPress Seo Consultant – Zoekmachine Optimalisatie Advies Op Maat

Wordpress Seo ConsultantVaak krijgen wij de vraag of we klanten kunnen helpen met het optimaliseren van hun web pagina´s. In veel gevallen betreft het hier klanten met een WordPress site die zelf ook graag stoeien met hun website en het leuk vinden om hun eigen website zo nu en dan bij te houden. Zij plaatsen dan nieuwe artikelen op hun site zonder te weten hoe zij die artikelen moeten optimaliseren voor de zoekmachines.

Deze klanten staan wij graag bij door hun advies te geven hoe zij hun websites het beste kunnen optimaliseren zodat zij zo hoog mogelijk in Google gaan ranken voor de artikelen die zij plaatsen. Het is natuurlijk zonde wanneer je niet weet hoe je een artikel seo optimaliseert want dan stop je veel tijd in het schrijven van een goed artikel dat niet gevonden wordt en dus geen extra bezoekers oplevert naar je site. Investeren in een Seo Consult is dus iets wat zich snel kan terugverdienen en vooral interessant voor de webmaster die enig Seo advies nodig heeft.

wordpress seoWordPress Seo Consultant Inschakelen Voor Persoonlijk Advies

Dat WordPress erg geschikt is om zoekmachine vriendelijke websites mee te maken is ondertussen voor de meeste mensen geen geheim meer. Waar wel vaak nog onduidelijkheden over bestaan is het strategisch verwerken van zoekwoorden op de verschillende plekken van de site en het instellen van bepaalde settings waardoor de site optimaal gaat ranken in Google. Onze WordPress Seo Consultant kunt u inschakelen voor personlijk advies op maat. In een Skype meeting kunnen we binnen 2 uur de belangrijke aspecten doorlopen waarmee u uw WordPress website kunt optimaliseren voor de zoekmachines.

Zoekmachine Optimalisatie Advies Op Maat

Naast het persoonlijke advies tijdens een Seo consult via Skype is het ook van belang om te weten wat de zoekwoorden zijn waar u relatief eenvoudig op kunt ranken. Hiervoor kunt u door ons een uitgebreid zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren zodat precies weet welke zoekwoorden er worden gebruikt binnen uw branche en waar de kansen liggen. Omdat wij veel ervaring hebben met het gebruik van onze keyword tool Rank Tracker kunnen wij zoekwoorden ontdekken die u via de Google Adwords tool niet kunt vinden.

Daarnaast kunnen wij zoekwoorden aanleveren in een gecategoriseerd overzicht, op volgorde zoekvolume op huidige ranking positie en/of op volgorde van KEI score. De KEI score geeft aan hoeveel concurrerende web pagina´s er zijn die het exacte zoekwoord in de titel hebben staan. Dit zijn je echte concurrenten in Google en niet het aantal web pagina´s dat het zoekwoord bevat. Dit is iets waar veel zoekmachine optimalisatie bedrijven mee adverteren in de trant van “wij zijn nummer 1 voor zoekwoord “keyword x” met 1.200.000 zoekresultaten. Dit slaat natuurlijk ergens op want in 98% van de gevallen gaan die pagina´s helemaal niet over “keyword x” maar bevatten die pagina´s toevallig “keyword x” ergens op de pagina. Veel beter is dus om de concurrentie te checken door te kijken welke pagina´s daadwerkelijk geoptimaliseerd zijn voor “keyword x” en dat zijn in 98% van de gevallen de pagina´s die “keyword x” in de titel hebben staan. 

Concurrentie Analyse Parameters:

Naast het checken van de concurentie die “keyword x” in de titel gebruiken is het van belang om parameters te checken zoals:

 • Backlink profiel; Aantal referring domains, C-Class block referring domains, sterkte van de backlink en link varieteit.
 • Pagerank
 • Domain Autority
 • Leeftijd domein
 • On-Page optimalisatie concurrentie & design

Een website die er goed uitziet zal leiden tot meer herhalingsbezoek en hogere conversies, vandaar dat we dit ook meenemen in het bepalen van de concurrentie. Nieuwe sites hebben wat tijd nodig om Trust op te bouwen bij Google en in de top te ranken.

Al deze werkzaamheden kunt u naast het seo consult aan ons uitbesteden opdat wij u zoekwoorden aanleveren en eventueel titels die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines zodat u de komende tijd vooruit kan met het plaatsen van artikelen op uw site. Mocht u ook hier geen tijd voor hebben dan kunt u ons ook de artikelen laten schrijven, optimaliseren en plaatsen op uw blog of eventueel op blogs van kwaliteit uit ons netwerk met een backlink naar uw site zodat u hoog gaat ranken in Google.

bonusSpeciale Bonus:

Voor onze studenten hebben we een speciale bonus in de aanbieding namelijk een complete WordPress template website opgezet met de laatste WP Plugins en helemaal geconfigureerd en opgezet met de meest voorkomende pagina´s zoals:

 • Homepage met standaard layout design
 • About Us
 • Portfolio met een voorbeeld presentatie voor je portfolio
 • Standaard Disclaimer
 • Standaard Cookie Policy
 • Contact pagina opgezet met anti spam plugin en configureerbaar tot een compleet web formulier.

Met deze template site wordt het bouwen van een nieuwe site een eenvoudige invuloefening. Daarnaast ontvangt u de settings van de Seo plugin die wij gebruiken die u in elke nieuwe site eenvoudig kunt importeren zodat alle settings meteen goed staan. Door gebruik te maken van een gratis clone programma kunt u eenvoudig de template site kopieren naar nieuwe domeinen en zo vliegensvlug nieuwe WordPress sites opzetten die helemaal geconfigureerd zijn en opgezet met de beste WordPress plugins. De training om de WordPress sites te clonen duurt ongeveer 1 uur en kan optioneel bovenop de 2 uur durende training worden aangeschaft.

Conclusie:

Het inschakelen van een WordPress Seo Consultant voor een persoonlijk 2 uur durend Seo consult over Skype zal ervoor zorgen dat u de juiste optimalisatie instellingen inclusief SEO plugin instellingen te weten komt voor uw WordPress blog. Daarnaast zult u weten hoe u zoekwoorden strategisch verwerkt in een artikel zodat u optimaal gaat ranken in Google voor uw target zoekwoorden. Een persoonlijk Seo Consult over Skype kunt u aanvragen voor slechts €97,- per uur excl. BTW. Ga naar de contactpagina om een Seo Consult in te plannen.

Vergelijkbare berichten

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties